O oră online de joacă și învățare pentru copilul tău – Ateliere individuale

Am luat o scurtă pauză de la Atelierele Online…atât de scurtă cât mi-a permis sufletul. N-am avut răbdare să aștept mai mult, consider că am înțeles programul lui Victor Jr. și că pot ”să evadez” câte o oră, atunci când părinții și copiii mă solicită.

Știți și voi că săptămânal mă întâlneam (în mediul online, LIVE pe Zoom) cu un grup de 5-8 copilași, cărora le zâmbeam 50 de minute de drag și bucurie, timp în care îi ajutam să înțeleagă care-i treaba cu emoțiile din burtică, coloram, decupam, lipeam și ne distram. Le plăcea! De unde știu asta? Pentru că un copil căruia nu îi place tratamentul de care are parte, renunță pur și simplu să-l mai ia. Copiii sunt cei mai sinceri, nu uitați asta…

Ei bine, de acum înainte lucrurile vor fi diferite, căci mi-am propus să adaug în portofoliul activităților mele atelierele individuale.

Ce sunt atelierele individuale?

Sunt acele ateliere care-mi oferă posibilitatea de a mă conecta și mai mult cu copilașul înscris. Îmi oferă șansa de a-i deveni prieten, sfetnic și om de încredere. Prin intermediul atelierelor individuale, adică cele 1 la 1, pot citi mult mai ușor personalitatea copilașului, pot identifica nevoile sale, pot povesti deschis și, foarte important, îl pot ASCULTA, așa cum niciodată nu am reușit să o fac.

În cadrul unui atelier individual, copilașul se simte liber să-și exprime trăirile și emoțiile, fără teama de a fi judecat. Cred cu tărie că astfel de activități îl pregătesc pentru o viață socială bogată, căci el se desprinde din zona lui de confort, își deschide larg brațele, își dă frâu liber sentimentelor și…evadează. Se joacă, povestește, se implică activ în discuții, zâmbește și se bucură. E foarte important să se bucure!

Caruselul emoțiilor este ”locul” în care copilașul se desprinde din banca sa, capătă curaj și încredere în sine și se bucură că poate să-și exprime autenticitatea, se bucură că poate fi cu adevărat EL.

Colaborez cu fetele minunate de la Ateliere Online de un an și-un pic și sper să o fac mult timp și de acum încolo, căci colaborările fructuoase, exact așa ca Toamna, sunt preferatele mele. Ele mă încarcă pozitiv, iar într-un prezent (și-un viitor) incert, liniștea și împlinirea sufletească sunt cele de care trebuie să avem cea mai mare grijă. Alimentați-vă sufletul cu activități frumoase, împlinitoare, aducătoare de satisfacții și, pur și simplu, nu veți mai avea timp să vă gândiți la cât de dureroasă e situația actuală (în contextul pandemiei…).

Pe platforma Atelierelor găsiți o colecție întreagă de cursuri dedicate copiilor! Din diverse domenii! Dacă stau bine și mă gândesc…cred că găsiți din toate domeniile: desen și pictură, dans și yoga, teatru și actorie, gestionarea emoțiilor (preferatele mele), muzică, dezvoltare personală, abilități digitale, limbi străine și muuulte altele.

Abia aștept să cunosc viitoarea generație de copii puternici, stăpâni pe emoțiile lor, fericiți și împliniți!

Ne vedem la ateliere, dragi copii! Pentru a vă înscrie dați pur și simplu click AICI și urmați pașii. 🙂

Cu drag și prietenie,
Mama lui Emoționel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: