Blogul mamelor fantastice

Articole interesante și educative pentru mămici fantastice

7 pași pentru un concediu cât mai reușit cu copiii – gânduri de la mare, psiholog Lavinia Flore

Mult aşteptata perioadă a concediilor a sosit şi cred că fiecare dintre noi suntem nerăbdători să ne bucurăm de un concediu binemeritat. Cum viaţa noastră se schimbă şi se complică puţin după apariţia copiilor, un concediu împreună cu copiii (mai ales atunci când nu ai ajutor) poate deveni o mare provocare, chiar o perioadă maiContinuă lectura „7 pași pentru un concediu cât mai reușit cu copiii – gânduri de la mare, psiholog Lavinia Flore”

Cum să îți pregăteşti copilul pentru apariția unui bebeluş în familie? – 12 idei de aplicat

De curând am dat peste o fotografie care mă înfăţişa pe mine însărcinată cu fetiţa, ţinându-l de mână pe băieţel şi evident automat m-au năpădit emoţiile şi nostalgia gândindu-mă că au trecut deja 4 ani de când aşteptam naşterea celui de al doilea copil.           Al doilea copil într- o familie este o experienţă frumoasă, darContinuă lectura „Cum să îți pregăteşti copilul pentru apariția unui bebeluş în familie? – 12 idei de aplicat”

19 idei de activități și ieșiri în aer liber pe care să le încerci vara asta cu copilul tău

Ca mamă, am două “floricele” care trebuie “ udate” şi “îngrijite” zilnic pentru a creşte şi a se dezvolta frumos şi pentru aceasta m-am gândit la cum să profităm cât mai mult de acest minunat anotimp, VARA. Îmi propun:* să petrecem cât mai mult timp în aer liber* să fim foarte activi* să fim creativi*Continuă lectura „19 idei de activități și ieșiri în aer liber pe care să le încerci vara asta cu copilul tău”

TOP 4 emoții pe care le-am identificat la copilul meu de 8 luni

TOP 4 emoții pe care le-am identificat la copilul meu de 8 luni „Vai, ce furios e!”„Uite-l cum râde!” „Ooo, da’ ce te-a supărat așa de tare?” ”Uau, ce-ai văzut acolo?” Dacă și tu ai pronunțat măcar una dintre vorbele de mai sus, înseamnă că ai identificat faptul că al tău copil își manifestă emoțiileContinuă lectura „TOP 4 emoții pe care le-am identificat la copilul meu de 8 luni”

Am încredere în mine – versuri de la autorii Mamei

Chiar de-s copil, eu știu bine, Să am încredere în mine. Pot reuși ce îmi propun, De mă-nsoțesc de gândul bun. * Sunt unic și minunat, Mă iubesc cu adevărat. Zâmbesc tuturor cu plăcere, Și merg înainte cu încredere. Cu drag și prietenie,psiholog și autor cărți practice de logopedie Șerban Elena Mariawww.logo-mag.roFacebook: aici

Cum alegem jucăriile potrivite? – psiholog Lavinia Flore

            Încă de când copiii mei erau bebeluşi am fost foarte interesată de jucării. Căutam peste tot jucării educative potrivite vârstei lor de dezvoltare, citeam recomandări, păreri despre anumite jucării, dar recunosc că nu de puține ori am dat greş când am achiziţionat un joc sau o jucărie pentru că fie am constatat că nuContinuă lectura „Cum alegem jucăriile potrivite? – psiholog Lavinia Flore”

Ce să faci când ești trist – versuri de la autorii Mamei

Când simt că sunt supărat, Și zâmbetul m-a abandonat, Îmi spun că accept ce simt, Nu am de ce să mă mint. * Apoi sunt sigur că eu găsesc, Modalități să mă-nveselesc. Mă joc, dansez sau pictez Sau fericirea o desenez. Cu drag și prietenie,psiholog și autor cărți practice de logopedie Șerban Elena Mariawww.logo-mag.roFacebook: aici

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: