Blogul mamelor fantastice

Articole interesante și educative pentru mămici fantastice

Cu bebelușul la munte. Plictiseală sau distracție?

Prima ieșire la munte din viața bebelușului. Spun la munte, căci la zăpadă a mai fost.Deși emoțiile pe care le ai atunci când vine vorba să expui copilul la diverși factori sunt mari, important e să iei decizii înțelepte și asumate. Ce înseamnă decizii înțelepte și asumate? Simplu: cele care-ți aparțin. Cele pe care le-aiContinuă lectura „Cu bebelușul la munte. Plictiseală sau distracție?”

Primul tău Crăciun

Tu nu știi, copilașule, dar tocmai ți-am așezat sub brad un dar, adică mai multe… Și-am simțit așa o emoție, pe care aș vrea s-o simt mereu. Am simțit bucurie. Și-n toată bucuria mea nu-mi venea să cred că e rândul meu să-mi bucur copilul, așa cum părinții mei o făceau și încă o fac.Continuă lectura „Primul tău Crăciun”

Importanta lecturii la de la vârste fragede sau cum să creștem mari cititori – gânduri de la autorii Mamei

Așa cum bine știm și…trăim, mai precis, vremurile acestea nu prea ne oferă variante sănătoase și timp calitativ pentru cultivarea acestei plăceri atât de utile, aceea de a citi din pasiune. În ultimii ani, atât specialiștii, cât și comunitățile ce militează pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, fac apel la cea mai îndemână resursă, inepuizabilă șiContinuă lectura „Importanta lecturii la de la vârste fragede sau cum să creștem mari cititori – gânduri de la autorii Mamei”

Joacă-te, părinte drag! Joacă-te! – gânduri de la autorii Mamei

Cu siguranţă meseria de părinte este cea mai provocatoare din lume. Oricât de mult te-ai pregăti, unele situaţii te vor lua prin surprindere. Şi totuşi, nu este nimic mai împlinitor decât o relaţie frumoasă cu a ta minune. Asta este misiunea mea. Asta îmi doresc. O relaţie frumoasă, apropiată cu fetiţele mele. Îmi doresc dinContinuă lectura „Joacă-te, părinte drag! Joacă-te! – gânduri de la autorii Mamei”

Am lansat cartea-minune „Însemnările a 101 mămici fantastice”

Tort, șampanie, zâmbete și foarte multă susținere din partea familiei care ne-a privit în online cu pumnii strânși, cu emoție și încredere… Lansarea volumului colectiv „Însemnările a 101 mămici fantastice” a adus laolaltă 4 mămici determinate și puse pe fapte mari, care își doresc să lase o amprentă considerabilă în urma lor. Am ascultat cuContinuă lectura „Am lansat cartea-minune „Însemnările a 101 mămici fantastice””

24 idei de activități pentru 24 de zile până la Crăciun – calendarul nostru Advent

Toamna este pe sfârşite, iar copacii înfrigurați îşi scutură ultimele frunze pe pământul amorțit. Recunosc că dacă nu ar exista magia Crăciunului care începe să plutească peste tot în această perioadă, pentru mine sfârşitul toamnei ar fi cu adevărat deprimant. Dar fiindcă ne apropiem cu paşi repezi de luna decembrie, ca în fiecare an inimaContinuă lectura „24 idei de activități pentru 24 de zile până la Crăciun – calendarul nostru Advent”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: