Blogul mamelor fantastice

Articole interesante și educative pentru mămici fantastice

Ce emoții poate aduce școala și cum le facem față? – psiholog Lavinia Flore

Şcoala a început de aproape 2 luni pentru băiatul meu şi pot spune că am intrat cu bine într-o nouă etapă şi rutină. Am observat că tranziţia de la grădiniţă la şcoală poate fi o etapă destul de dificilă atât pentru părinți cât şi pentru copii, deoarece este încărcată cu multe schimbări.   Toate acesteContinuă lectura „Ce emoții poate aduce școala și cum le facem față? – psiholog Lavinia Flore”

Ofer servicii de Babysitting Educativ pentru copilași de 1+

Ore de babysitting educativ la punctul de lucru Mama lui Emoționel SRL Program: L – V, începând cu ora 7:30 (program convenit cu părinții)Grup copii: 2 (copilul dvs. + copilul meu) Ai căutat o bonă pentru copilul tău, însă de fiecare dată ai fost nemulțumită de faptul că ”doar stătea”, deși tu îți doreai să seContinuă lectura „Ofer servicii de Babysitting Educativ pentru copilași de 1+”

Cum pregătim copilul pentru școală? – perspectiva unui psiholog

În aproximativ 2 săptămâni băieţelul meu va începe şcoala şi vă mărturisesc că am aproape aceleaşi emoţii pe care le-am avut în urmă cu 26 ani, pe când o începeam eu.        Cred că nu există mamă în lumea aceasta care să nu privească cu nostalgie la copilul ei care parcă ieri era bebeluş, iarContinuă lectura „Cum pregătim copilul pentru școală? – perspectiva unui psiholog”

7 pași pentru un concediu cât mai reușit cu copiii – gânduri de la mare, psiholog Lavinia Flore

Mult aşteptata perioadă a concediilor a sosit şi cred că fiecare dintre noi suntem nerăbdători să ne bucurăm de un concediu binemeritat. Cum viaţa noastră se schimbă şi se complică puţin după apariţia copiilor, un concediu împreună cu copiii (mai ales atunci când nu ai ajutor) poate deveni o mare provocare, chiar o perioadă maiContinuă lectura „7 pași pentru un concediu cât mai reușit cu copiii – gânduri de la mare, psiholog Lavinia Flore”

Cum să îți pregăteşti copilul pentru apariția unui bebeluş în familie? – 12 idei de aplicat

De curând am dat peste o fotografie care mă înfăţişa pe mine însărcinată cu fetiţa, ţinându-l de mână pe băieţel şi evident automat m-au năpădit emoţiile şi nostalgia gândindu-mă că au trecut deja 4 ani de când aşteptam naşterea celui de al doilea copil.           Al doilea copil într- o familie este o experienţă frumoasă, darContinuă lectura „Cum să îți pregăteşti copilul pentru apariția unui bebeluş în familie? – 12 idei de aplicat”

19 idei de activități și ieșiri în aer liber pe care să le încerci vara asta cu copilul tău

Ca mamă, am două “floricele” care trebuie “ udate” şi “îngrijite” zilnic pentru a creşte şi a se dezvolta frumos şi pentru aceasta m-am gândit la cum să profităm cât mai mult de acest minunat anotimp, VARA. Îmi propun:* să petrecem cât mai mult timp în aer liber* să fim foarte activi* să fim creativi*Continuă lectura „19 idei de activități și ieșiri în aer liber pe care să le încerci vara asta cu copilul tău”

TOP 4 emoții pe care le-am identificat la copilul meu de 8 luni

TOP 4 emoții pe care le-am identificat la copilul meu de 8 luni „Vai, ce furios e!”„Uite-l cum râde!” „Ooo, da’ ce te-a supărat așa de tare?” ”Uau, ce-ai văzut acolo?” Dacă și tu ai pronunțat măcar una dintre vorbele de mai sus, înseamnă că ai identificat faptul că al tău copil își manifestă emoțiileContinuă lectura „TOP 4 emoții pe care le-am identificat la copilul meu de 8 luni”

Încarc…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: