Ce am pregătit pentru bebe – detalii drăgălașe

Bebe e foarte așteptat! De toată lumea. Și când spun ”toată lumea” mă refer la familie, desigur. Familia e singura Lume. Dacă nu mă credeți, înseamnă că aveți încă sub 20 de ani. Deja întrebările legate de sănătate și adresate MIE, personal, s-au transformat în ”No, când vine bebe? No, bebe ce face? No…?”

No, haideți atunci să vă fac o incursiune în lumea lui bebe! În fotografiile de mai jos am dorit să surprind micile detalii care fac diferența dintre o cameră tip ”boring” (adică o cameră de adult care nu prea stă pe acasă, decât atunci când își bea cafeaua sau își atârnă picioarele pe mobilier în timp ce citește o bijuterie de carte) ȘI una tip ”baby edition” (care parcă nici nu mai are nevoie de explicații suplimentare, nu-i așa?).

Menționez că bebe nu are (încă) o cameră dedicată, ci are toate camerele, adică am amprentat întregul apartament cu iz de bebe, nuanțe calde și diverse accesorii.

Așadar, vă prezint cu bucurie Căruciorul lui bebe și leneșele jucărioare care îl semi-împodobesc. Are roți mari, la dorința lui tati, și e 3 în 1, deci ne scapă de o grijă (sau chiar 2). Atașez mai jos o fotografie mai amplă.

Colțișorul de schimbat scutece. Spun colțișorul, deoarece, dacă mi-ai vizitat profilul de Facebook ai observat că bebe deține și un ”extraterestro-cădițo-măsuțodeînfășat” albastru, mare și mult mai complex (cu cădiță, cu spații de depozitare anexate etc.). Hăinuțele și păturile sunt toate din bumbac. Am auzit și eu că e cea mai bună alegere atunci când vine vorba de sănătatea pielii unui bebeluș.

Pătuțul împopoțonat, dar foarte comod. De asemenea, și-n acest caz, hăinuțele de pat sunt din bumbac. Salteluța e din fibră de cocos, tot din recomandări selectată.

Foarte importanta scoică – element imperios necesar în viața unui nou-născut. Cică nu există să te urci la volan, iar copilul să stea în altceva decât într-un astfel de scăunel. Noi ne-am asigurat că am luat toate măsurile pentru ca bebe să fie în siguranță oricând, oriunde.

Pachetul Little Prints de la Bibs. O colecție întreagă de ustensile pentru mâncat, realizate din silicon moale la atingere. Costă o grămăjoară de bani, însă atunci când îți dorești să-ți vezi copilul echipat pentru masă în acest fel, faci tot posibilul să nu primeze faptul că e scumpuț, ci că e calitativ, ușor de manevrat și dispune de un sistem de prindere cu ventuză, deci e eficient (poată mă scapă de mâncarea care zboară pe pereți)!

Voi cum ați amenajat camera, camerele sau colțișoarele pentru bebe? Ce accesorii utile și necesare ați achiziționat și ce anume nu v-a fost de niciun folos?

Cu drag și prietenie,
Mama și Tata lui Emoționel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: