Probabil cel mai frumos articol din viața mea

Minunile nu se întâmplă pur și simplu, ci noi facem să se întâmple.
8 septembrie, Nașterea Maicii Domnului

Acum un an mi-am dorit să creez o comunitate puternică și informată în jurul Mamei lui Emoționel, motiv pentru care am căutat, abordat, explicat, întrebat și ulterior am GĂSIT ceea ce mi-am propus. Am reușit!

În 2020 Emoționel era încă un dicționar de emoții și atât. Acum, în 2021, este o FAMILIE, o echipă, o comunitate, o poveste adevărată. Este un spațiu în care săptămânal, 2 mânuțe de omuleți ambițioși participă cu bucurie la Atelierele de Dezvoltare Personală, Emoțională și Socială, susținute de psihologi certificați, cu experiență în lucrul cu copiii.

Este un blog dedicat atât părinților, cât și tuturor celor preocupați de creșterea și dezvoltarea armonioasă a copilului; un blog în care o doamnă psiholog, și mămică totodată, livrează informații prețioase altor mămici dornice să descopere tainele parenting-ului.

Este o pagină online în care se regăsesc activitățile cursanților, provocările prin care trec aceștia și evoluția lor. Este o pagină online în care se vor regăsi chiar și sfaturi cu privire la alimentația sănătoasă a copilului, oferite cu drag de o doamnă nutriționist dietetician și o sumedenie de jocuri și exerciții logopedice menite să corecteze pronunția copiilor într-o manieră distractivă. Acestea din urmă vor fi puse la dispoziție de o doamnă logoped, cu 19 ani de experiență în lucrul cu cei mici.

Emoționel e și păpușă făurită 100% manual de mama Mamei, cu multă iubire și…ce să vă mai spun… Din septembrie va desluși chiar și tainele inteligenței financiare, învățând să-și strângă și să-și gestioneze bănuții de buzunar, alături de consilieri în carieră, certificați.

Ei bine…Emoționel este și copilul ce tocmai s-a născut!

Și este, de fapt, fiecare copil, fiecare mică ființă cu mare potențial, dornică să-și valorifice calitățile, să se descopere, să se înțeleagă, să se accepte și să se iubească.

Le mulțumesc tuturor celor care fac posibilă, vie și adevărată povestea lui Emoționel și cel mai mult îi mulțumesc Tatălui din Cer și Tatălui de pe Pământ, Victor. Iar mamei mele sper că i-am făcut cu această ocazie cel mai frumos cadou de ziua onomastică.

***
În acest sens, de drag, bucurie și pentru a celebra nașterea micului Emoționel, doresc să ofer 8 abonamente la jumătate din prețul menționat pentru Academia de Toamnă cu Mama lui Emoționel, valabile o lună întreagă. De ce? Pentru a-i mulțumi Celui de Sus că ni l-a oferit pe bebe în această zi sfântă și pentru a simți că dăruim mai departe.

Cui i se adresează aceste Abonamente?
-copiilor care doresc să-și dezvolte inteligența emoțională, lucrând astfel la recunoașterea, exteriorizarea și controlarea cu ușurință a celor mai puternice emoții
-copiilor care doresc să-și crească încrederea în forțele proprii și stima de sine
-copiilor care doresc să învingă rușinea/teama de a se exprima liber în public, reușind astfel să-și dezvolte viața socială și să-și facă prieteni mai ușor

click AICI pentru a citi toate detaliile legate de program, cursuri și instructori

Toate aceste oportunități le întâlniți în cadrul cursurilor de joacă și învățare de la Mama lui Emoționel, fiind livrate cu grijă, atenție, respect și înțelegere de către o echipă de psihologi certificați, cu experiență în lucrul cu copiii.

Și-acum, vă rog să mă scuzați, trebuie să plec, căci o pereche de ochi mari îmi caută privirea…

Cu drag și prietenie,
Mama și Tata lui Emoționel

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: